• VIDRES BLUECUT
    Protegeixen els teus ulls enfront
    de la llum blava de les pantalles

Vidres BlueCut

BlueCut és el tractament que protegeix els teus ulls bloquejant la radiació de llum blava procedent de pantalles led com mòbils, tablets, monitors, televisions…, prevenint així el dany causat per l’exposició continuada a aquests dispositius.

En les teves hores de treball i d’oci els cristalls BlueCut protegeixen els teus ulls enfront de la llum blava.

En el nostre dia a dia, cada vegada més, vivim, treballem, ens divertim, ens relacionem, envoltats de pantalles. Tal és així que el nombre d’hores diàries d’exposició continuada a la llum emesa per aquests dispositius ha augmentat de forma considerable en els últims anys.

L’espectre de llum visible, tant natural com artificial, està compost per l’arc de Sant Martí cromàtic on la zona violeta i blava és la part de la llum visible més nociva per als nostres ulls.

La llum led emet per l‘espectre de llum blava, i considerant el temps que passem observant les pantalles, protegir els ulls d’aquesta radiació blavosa s’ha tornat tan imprescindible com protegir-se dels efectes dels rajos del sol en la pell.

El tractament BlueCut ha estat dissenyat per reflectir la llum blava evitant així que l’espectre de llum entre 400 i 500 nm arribi a la retina actuant com a protector, afavorint una visió més relaxada davant aquest tipus de dispositius.

Disponible en tot tipus de lents graduades monofocals i gamma de progressius.

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu de seguida:

7 + 0 = ?