Biòptic present a la VIII edició del Fòrum de Contactologia celebrat a la FOOT

El passat dia 11 de Novembre vam poder assistir a la 8a edició del Fòrum de Contactologia organitzat per la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa. L’esdeveniment compta amb el patrocini de 15 laboratoris dedicats a les lents de contacte i productes de manteniment.

Al llarg de la jornada es realitzen una sèrie de conferències amb temes de màxima actualitat i interès sobre el món de l’òptica i l’optometria. El principal objectiu de la trobada és la de recollir les diferents opinions dels professionals que hi assisteixen, per tal de poder debatre amb profunditat sobre els temes en qüestió.

En aquesta edició els temes exposats van ser:

  • Els darrers avenços i tractament per a l’ull sec.
  • Adaptació de les lents de contacte multifocals.
  • La importància de les xarxes socials en el nostre gabinet.

Contínuament els laboratoris estan investigant perquè es millori la comoditat i la visió amb les lents de contacte. En aquest cas ens hem centrat a buscar solucions pels usuaris amb una problemàtica doble com són la vista cansada i l’ull sec.

A partir dels 40 anys són moltes les persones que decideixen abandonar l’ús de lents de contacte per aquests motius, per això és molt important estar al dia sobre els últims avenços pel que fa a les gotes de llàgrima artificial i els materials amb els quals estan fetes les lents de contacte. És a través d’aquests estudis que busquem sempre els millors resultats perquè els nostres pacients en surtin beneficiats.

Enllaç a la pàgina web del Fòrum: https://www.forumcontactologia.com/

0 COMENTARIS

DEIXA EL TEU COMENTARI

VOLS FORMAR PART DE LA CONVERSA?
Contribueix!

Leave a Reply

Your email address will not be published.